WebwinkelKeur Webwinkel Keurmerk
menu
Menu
search
Search
Home -

Customer Reviews

Have you recently ordered something and would you like to tell others about your experience? Please press the 'Add post' button and leave your message.

Please don't forget to mention which product you purchased (and/or for which camera).

Thank you very much in advance. Your review helps us to convince new clients!

There is no compensation in any form for leaving a (positive) message. All messages below were posted on the clients' own initiatives.
 
Please be aware that we are a shop based in the Netherlands,
so the majority of customer experiences are written in Dutch.
Martine Demol 28-03-2019 at 17:56:28

Zeer snelle en correcte afhandeling van mijn bestelling. Er wordt vermeld dat een levering naar België bv. wat langer kan duren maar daar heb ik weinig van gemerkt!

Herman van Leeuwen 12-02-2019 at 18:01:33

Geweldige winkel, zeer snelle en deskundige verkoop en klantenservice.

John Willemsen 04-02-2019 at 14:22:03

Een DSTE acculader voor canon IXUS camera gekocht, werkt perfect en niet duur en snel geleverd.

Jolanda Jansen 21-01-2019 at 21:52:17

Laat in de middag besteld en de volgende dag al in huis. Online een vraag gesteld over het artikel waar ik vlot een antwoord op kreeg. Het pakketje paste door de brievenbus dus hoefde er ook niet voor thuis te blijven. Super!

R.B. Dijkstra 16-12-2018 at 14:51:04

KameraMarkt doet wat het belooft. Zo hoort het natuurlijk ook.

John van der Pas 03-12-2018 at 17:21:38

Er was een probleem met het afgeleverde produkt. Zonder dat ik daarom moest vragen werd het voorstel gedaan: of een nieuw produkt ontvangen of je geld terug. Ik heb gekozen voor een nieuw produkt en dat werkte prima. Heel attente en vlotte afwikkeling. Een betrouwbaar bedrijf om bij anderen aan te bevelen en bij terug te keren als je iets nodig hebt.

Laurent Delvoye 03-12-2018 at 14:06:47

Iedere webwinkelier hengelt tot vervelends toe naar een beoordeling. En meestal ga ik er niet op in, omdat het vanzelf spreekt, dat goede kwaliteit en service geboden wordt. Maar toch, bij wijze van uitzondering geeft ik jullie een "uitstekend". Vanwege de kwaliteit van de spullen en de korte levertijd.

John 02-12-2018 at 12:33:32

Heel hartelijk dank voor de attente afwikkeling. Een betrouwbaar bedrijf om bij anderen aan te bevelen en bij terug te keren als je iets nodig hebt.

adine Ruter 29-10-2018 at 11:31:43

Duidelijke website en zeer goede service. Abusievelijk gaf ik een verkeerd adres op. De heer De Ridder zorgde ervoor dat - nadat het pakje weer door hem retour was ontvangen - het pakje alsnog op mijn juiste adres werd bezorgd, Ik ben zeer tevreden.

Ria van der Klei 24-10-2018 at 18:35:58

Geweldig hoe ik geholpen ben. Service top. Bedankt.

 
Page 1 from 144