Choose categorie
Menu
Contact
Pick Up

Accessories for

BLN-1 Battery (Olympus)

BLN-1 battery for Olympus cameras

18 Product reviews

Battery compatible with Olympus OM-D E-M1, E-M5, E-M5 Mark II, Pen E-P5, Pen-F, ..

Read full product information
24,99
per piece
Product number : AD167
In stock Order before 18:00, shipped today! Pick this up near Utrecht? Make an appointment!
  • 9.5 out of 5,000+ customer reviews
  • Over 80,000 satisfied customers
  • Quick shipment by PostNL
  • 100 days money back guarantee
  • Two-year warranty on every order

Any question? Whatsapp us!

Shipped by airmail, delivered in your letterbox

BLN-1 battery for Olympus cameras

Rechargeable BLN-1 battery produced by DSTE for Olympus. With an extra set of batteries you will never miss a shot anymore. Between charges this battery lasts a little longer than the original battery, without detrimental effects on your camera or charger!

 

Due to the battery's built-in chip your camera screen will display the remaining battery power correctly. A major benefit of this type of Li-Ion (lithium-ion) battery is that it does not have to be empty when charged. There is also hardly any reduced battery power after intensive use over longer periods.

 

Capacity: 2100mAh (more photos or videos per charge, completely harmless to your camera or charger).

 

This BLN-1 battery is compatible with the following cameras:
Olympus OM-D E-M1, E-M5, E-M5 Mark II, Pen E-P5, Pen-F.

 

ADVANTAGES
+ The battery lasts longer than the original battery.
+ 100% compatible without detrimental effects.
+ The battery status is displayed correctly on your camera screen.
+ The battery can be charged in the original Olympus charger.
+ Huge saving on the purchase price.

 

DISADVANTAGES
- Not an official brand product (no Olympus logo on the product).

 

What is the difference with an original Olympus battery?
This 2100mAh battery offers more capacity than the original Olympus BLN-1 battery, so it will last longer between charges. Apart from that, the battery functions identical to an original Olympus battery. The battery status is correctly displayed on the camera screen and the battery can be charged by an original Olympus charger.

Close

Reviews

Add review

Batterij besteld voor Olympus Pen f. Heeft meer vermogen dan standaard. Snel geleverd, nette prijs.

Rob Bekkema - 24-04-2019 08:34

Simpel, juiste prijs. Goede kwaliteit. En fijne verwerking van de bestelling, mails met bevestigingen.

Bas Jorritsma - 03-02-2018 17:30

Afhandeling was snel en de accu voldoet. Nu ga ik er mee werken en verwacht dat het bevalt.

Adri Dierdorp - 10-10-2017 13:49

Echt een aanrader! Door aanschaf van een accu voor mijn Olympus F kwam ik in contact met KameraMarkt.nl. Dat leverde niet alleen een krachtiger energiebron voor mijn F op maar was ook nog kostenbesparend. Ter controle werden zowel de originele alsmede de nieuwe accu opgeladen en de spanning gecontroleerd. Beide accu's leverde dezelfde uitgangspanning! Tenslotte moet ook een super vlotte en correcte afhandeling worden genoemd.

R. Braal - 01-06-2017 16:50

Ik had een verkeerde batterij besteld (die ik de volgende dag al in huis had) en die kon zonder problemen kosteloos retour. Geld werd meteen teruggestort. De goede besteld, dit keer met oplader, en die arriveerde ook binnen 24 u. Prima, soepel en snel.

Ben JM Spaan - 22-06-2016 21:56

Duidelijk en vriendelijk informatie gekregen over een product wat ik wilde bestellen. Hierna de accu voor mijn camera besteld. Zeer snel geleverd. Ben tot zover uitermate tevreden. Ga binnenkort op vakantie, kan dan de accu testen.

Harrie van Til - 10-06-2016 10:37

Ik heb een BLN-1 accu + lader + autolaadsnoer gekocht i.v.m. een campervakantie voor m'n Olympus OM-D E-M1. Vlotte levering en over de werking van het geheel kan ik natuurlijk nog niets zeggen, dat komt wel na de vakantie.

J. Dongstra - 29-04-2016 16:55

Ik kocht 2 batterijen BNL-1 voor mijn Olympus OMD 5MKII camera en alles perfect en zeer snel geleverd. De batterijen waren zelfs volledig opgeladen bij ontvangst. Super!

Bart Ceuppens - 04-04-2016 18:08

Zoals beloofd. Ik heb afgelopen weekend twee dagen met mijn OMD E-M5 gefotografeerd. De DSTE accu was nog voor 3/4 geladen dus een goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden en nogmaals, ook over de afhandeling van de bestelling.

Dick Bakkum - 30-03-2016 19:37

Ik heb de batterij DSTE voor mijn Olympus OMD E-M5 besteld en is de volgende dag bezorgd. De batterij was al volledig opgeladen en ga aanstaand weekend foto's maken en zien of de accu aan mijn verwachtingen voldoet. Prima service voor de bestelling en bezorging. Na gebruik zal ik nog een aanvullende ervaring schrijven.

Dick Bakkum - 23-03-2016 22:09

Een extra accu besteld voor mijn Olympus OM-D E-M1. Goede kwaliteit met grotere capaciteit dan het origineel, en dat voor een scherpe prijs. De duurzaamheid moet nog blijken, maar heb daar alle vertrouwen in. Prima feedback via email betreffende levering. Ik weet waar ik moet zijn als ik weer een camera-accu nodig heb.

Paul - 04-02-2016 22:30

Ik had 2 accu's nodig voor mijn Olympus E-M1. Het viel mij op dat de accuduur van de accu's van Kameramarkt een stuk beter is dan van de originele accu. Ik heb ze gelijk besteld en de volgende dag had ik ze in huis. Precies op tijd, want ik had de volgende een fotografie workshop. Mijn complimenten voor de service, perfect!

Jan - 07-10-2015 23:08

BLN-1 accu besteld voor mijn Olympus OMD-EM5. In eerste instantie kwam het pakje niet aan, geen probleem, er werd direct een nieuwe accu verstuurd. Perfecte service!!

Chantal - 21-09-2015 10:01

Twee batterijen gekocht voor mijn nieuwe Olympus OMD E-M5 Mark II, veel goedkoper en beter dan de originele!! Had enige tijd geleden ook al 2 batterijen besteld voor mijn Canon 5D Mark III dus ik kende reeds de uitstekende kwaliteit en reputatie van deze site, zeker aanraden aan andere (hobby)fotografen!!

Luc Vermeiren - 10-08-2015 23:33

Onlangs 2 batterijen voor mijn -onlangs aangeschafte- OMD E-M5 mark II besteld. Na bestelling twijfel of ik wel de goede had en of bestelling wel goed verlopen was. Ik heb toen gebruik gemaakt van de chathulp die terstond reageerde. Alles werd direct gecontroleerd en ik werd gerustgesteld dat ik de goede batterijen had besteld. Kortom, super deze webshop. Het extra fijne is dat ondanks dat het een internetshop is, er zeker een persoonlijke fijne touch in zit. Dirk, super en dank! Bestelling is goed aangekomen. Over de kwaliteit van de batterijen kan ik nog niets zeggen omdat ik ze nog maar enkele dagen heb. Ik ga er echter vanuit dat die goed is.

LvdH - 11-07-2015 18:03

Onlangs een aantal batterijen besteld voor mijn Olympus OMD EM-1. De communicatie met Kameramarkt was perfect. Snel met mailen, helder in de afhandeling vd bestelling. Bovendien ook nog eens snel geleverd. Ik kan daarom alleen maar zeggen dat Kameramarkt een aanrader is, zegt het voort. Ik zal Kameramarkt daarom ook zeker aanbevelen bij familie, vrienden en bekenden.

Jan van Oers - 24-06-2015 20:03

Twee accu's besteld voor m'n Olympus E-M5 Mark 2, zeer snelle levering tegen een zeer scherpe prijs. Tevens zijn de accu's van goede kwaliteit en doen niet onder die van de originele. Compliment.

Jan Looy - 20-06-2015 20:15

Quick service! Ordered two BLN-1 batteries for my OMD the day before going to Amsterdam, and they were delivered to my hotel by post on my second day in the city. The product works fine and according to description.

Hans Magnusson - 15-03-2015 13:15
Meer reviews

This is the one

BLN-1 Battery (Olympus)

18 Product reviews
24,99
per piece
Product number : AD167

Leave a review

What do you think of the article?
BLN-1 Battery (Olympus)
Leave a review
Send

Ask a question about this product

Ask a question about this product

Your message has been send.
One or more fields have not been filled in or have been filled in incorrectly.
Send